Att vara borta med glädje

Tänk dig att kunna vara ärlig, utan att få dåligt samvete eller skämmas eller vad som skulle stoppa en normalt. Tänk dig att bara få leva skönt. Ja, precis! Tänk dig att om du var hög, utan att bli påverkad negativt! Bara vara hög och luta sig bakåt och, ja ärligt talat; softa!
Sitta på en brygga till en sjö och vila. Eller då alla går jätte snabbt i stan så är man den långsammaste.


Varför är allt som är roligt i livet farligt? Varför måste vi jobba, gå i skolan och hålla på vara som robotar? Varför kan inte vi få vår elgitarr utan att behöva samla in pengar. Varför måste man få höra ordet; dyrt? Varför?

Jag vet faktiskt inte! Men det är så systemet är uppbygt, och så har det alltid varit.. Tragiskt.


Jag såg en film förresten, The Boondocks Saints, som handlade om två tvillingbröder som älskar varandra upp till 100 procent. De dödade tillsammans med sin kompis alla de onda som maffia medlemmar/bossar.
De ville ta bort det onda så det goda blomstrar! FBI agenten tyckte att det de gjorde var rätt, för de onda som han burar in kommer ändå gå på fri fot direkt. Så han hjälpte dem! De dödade en maffia boss i en rättegång där en domare t.o.m. vittnade! Alla såg dom som änglar... Nästan alla...

Ja, men då tänkte jag: Varför ska de leka gud? Om gud vill få bort dom, då kan han utrota dom. För egentligen behöver vi ont i livet! För om alla var goda, hade alla varit lika och då hade vi inte kunnat jamföra med något som var ont och då skulle vi inte veta vad gott är längre.

Men de gjorde rätt, men inte rätt som rätt. Man ska inte dräpa! Man kan ha tanken, men inte agera!
Som tur... Är detta bara film.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
eXTReMe Tracker