I have a dream...

Länge sen jag skrev, ska skriva lite snabbt här om hur det är...
 Sommarlovet är kasst hitilst, dåligt väder och allt. Men det kommer, sägs att det blir riktigt soligt imorgon.

Jag har problem med nätterna, jag kan inte sova alls! Vet ni vad, jag har sjunkit så lågt att jag sprang runt fotbolls planen vid skolan klockan 3 på morgonen med bara shorts och t-shirt! Snacka om kallt... Jag sprang hela tre varv tills jag inte orkade mer. Jag joggade inte, utan sprang allt jag hade! Vilken idiot springer, 3 på morgonen runt en fotbolls plan tänker ni? Men vet ni varför jag gjorde det?! Jag har inte kunnat sova på jätte länge, jag kan knappt ligga still! Jag har en sådan energi att jag tänkte, hmm jag springer runt planen så jag blir as trött och vill sova direkt. Men tvärtom, jag började läsa Da Vinci Koden tills 04:30, kunde inte sova alls.

Men ahh, vet ni vad jag har märkt?! Internet, eller rättare sagt datorn är jätte tråkig! Det finns ingenting att göra vid en dator.

Ny god vana: Jag har börjat gå (eller rättare sagt skejta) runt hela tumba ofta, för att träna kroppen. Man får mycket med vad- och lår-muskler av att skejta. Haha.....


Här har ni ett jävla meningslöst inlägg, men ska kolla på film nu!

Förresten; Jag känner inget glöd!


Fuck it!

Lev bara, låt livet flyta tills du hittar din mening! Tänk inte, kör bara! Svårare gjort än sagt, men kom igen!

Jag analyserar för mycket, och jag slutade tills jag fick ett sms där det stod. "Vah!? Du överanalyserar allting! Sluta tänk så mycket, det var inte alls så jag menade!"

Och då så ändrades hela mitt system network.. hahaha network... Ahh men ni fattar? TÄNK INTE SÅ MYCKET ONÖDIGT SOM INTE HJÄLPER DIG!

Så länge sen, men ändå släpper jag inte taget

Det känns konstigt, det kommer upp igen! Jag fick en dröm om det.

Det är exakt 1 år sen nu, och om några år är jag borta därifrån.
Man vill ju helst säga: "Stop bother me!", men det är så att man inte vill släppa taget fastän man vet att man måste.
Hon kommer upp i huvudet då och då! Jaja 1 år sedan, och det känns ändå som om det bara var några veckor sen.


Det som gör mig oehört ledsen är vädret! Varför ska det vara regn och molnigt? Varför? VARFÖR? Finns ingen anledning...


Jaja, lär mig en ny låt! Jätte bra, den heter The Funeral av bandet Band of Horses. Jätte bra låt, och skön att spela. Gör en lugn!

Jag hoppas det blir bättre tider nu. Hoppas det blir en liten revolution i mitt liv! Eller jag tror jag behöver ett stort! Och inte med det, FRA-lagen är inne, och startar 1 Januari 2009. Men vadå? Ska ni förstöra mera!?!?!?! Vi har redan kasst väder här i Sverige så ska det komma mera bajs grejer i Sverige. Jaja, jag tror Svenska folket kommer få nog och rösta bort det där... Hoppas jag iallfall.


Men nu längtar jag bara....

- Förresten så kan jag fortfarande se hennes ögon?! Vafan? Onormalt...

Hej. Ursäkta, vad heter du?

Hej, mitt namn är Matheus. Vad heter du?

Skriv ditt namn om du läser min blogg, jag vill veta ens om jag har någon som läser...
Skriv ditt namn oavsett om du inte är en läsare som besöker mig dagligen, eller om du vill vara anonym... Eller vad som helst, oavsett vad vill jag att du skriver ditt namn.



Det är lite dåligt väder för sommarlov, tycker inte ni det? Jag tycker det. Men det är ganska irriterande, exakt då sommarlovet ska börja så börjar skit vädret, hur pallar det regna och blåsa? Om jag vore vinden hade jag tagit sommarlov, vilat från att blåsa... Okej jag fantiserar här.. Men ändå...

Men jag är bara TVUNGEN att skriva detta, för att Victor har sagt det så många gånger att jag inte får ut det ur huvudet. Han säger/sa (då han såg ett vackert solnedgång); Ahh, nu kommer du säkert skriva i din blogg "Jag ser bladen falla, och jag tänker på henne, då solen vacker som aldrig förr!", hahahaha sen säger han poesi nörd till mig... Är det en komplimang eller försöker han reta mig?

What would you call this?

Frijid Pink - House of the Rising Sun



There is a house in New Orleans,
They call the rising sun.
And it's been the ruin of many a poor Boy,
and God I know I'm one.

My mother was a tailor,
She sewed my new blue jeans.
My father was a gamblin' man.
Down in New Orleans.
Now the only thing a gambler needs is
A suitcase and a trunk.
And the only time that he'll be satisfied
Is when he's on a drunk.

Oh mother, tell your children,
Not to do what I have done.
Spend your lives in sin and misery
In the house of the Rising Sun.

Well I've got one foot on the platform
The other foot on the train
I'm going back to New Orleans
To wear that ball and chain

Well there is a house in New Orleans
They call the Rising Sun
And it's been the ruin of many a poor boy
And God, I know, I'm one

Won't let it be.

Det var ju synd med vädret, precis då sommarlovet har börjat. Men vafan EM finns. GO SWEDEN!!!


Så, hum... Jag måste lära mig mera låtar på elgitarr! Jag kom på en precis nyss, en egen!! Tog inspiration av Seven Nation Army. Det låter grymt, men problemet är att jag inte kommer ihåg allt jag spelade. Men men, jag ska utveckla det. Kanske blir något. Haha... Drömmer här.


Men varför ser jag hennes ögon hela tiden, fastän hon inte ens är nära mig?


Vad vill du komma fram till?

Har ni någonsin tänkt; "Gud straffar mig!"?
Jag tänker så just nu, men VAD straffar han mig för?

Liksom allting är bra, jag behöver inte kämpa eller något sådant. Men så FORT jag försöker, så ska det komma fram 1000 hinder. Så två ord: "Ge upp!" - blev det första jag tänkte.



Varför ska det vara så svårt? Okej, skit i det då... Men helvetet vad dagen förstördes! Och det hjälpte inte med att morsan ska förstöra MER!!!

Jaja... Det var ditt fel också, du ville inte komma fram till något...


Men men... På tisdag ska hela skolan få höra oss spela, hoppas jag inte blir nervös som förut då vi spelade på balen, så mina händer skakar! Det är jävligt irriterande, kan inte spela med skakande händer.
Både längtar och inte längtar tills tisdagen... För tisdagen är då jag får se, en del person, för sista gången... Och på tisdag säger jag farväl till de person jag får se nästan varje dag från 10 år tillbaka... Dem försvinner bara... Kabom! Vad riskerar jag för det? Är vännerna i gymnasiumet bättre? Hoppas...

eXTReMe Tracker