Nothing Else Matters!

När man får veta fel saker, så tänker man att det plötsligt blir kallt inombords. Men egentligen känner man sig väldigt varm, och allting känns fel. Det blir en jobbig klump i magen, och om det är riktigt allvarligt kan klumpen gå upp till halsen och håller man emot tårarna, blir klumpen större. Då en tår når ner till kinden, så försöker man förneka att det var en så stark känsla som fick ned denna tår - just den där tåren blir något man skäms över! Varför ska man få ner en tår på grund av en sådan liten sak som har ett så litet sammanhang, men i ett sådant stort betydelse?


Jag fick veta en sak nyss, som jag fick en klump i magen av. Det bör räcka, för jag fått den klumpen flera gånger, av samma orsak. Allt den skapar är bara hat en vetskap om förlust och min kropp överhättas onödigt mycket. Jag tappar koncentrationen, också tappar jag mitt medvetande från verkligheten, och undrar vart allt är på väg. Vad håller jag på med egentligen?!

Det borde inte vara så här svårt. Att man inte bara kan kontrollera känslorna mycket bättre?
Det är så mycket som är osagt, men det är så jag vill ha det, då jag ibland mår bra av det. Men oftast blir det för mycket att hantera!

Klumpen bara skapar oreda i mig, den vill mig ont! Hur kan hon vilja mig ont, då hon skapat klumpen?
Från och med idag ska jag försöka glömma! Gå vidare. Chansen har blivit så minimal att det är enklare att lyckas med det omöjliga! Jag ska börja ljuga för mig själv om att allt det du skapat inom mig är fel!




Never opened myself this way
But nothing else matters

Nothing else matters,
I've never cared for what they do

So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart

All these words I don't just say

Open mind for a different view
and nothing else matters

So close, no matter how far!


Dessa meningar har sina betydelsen. De är tagna från låten "Nothing Else Matters" av Metallica, men jag har gjort om hela texten - i en stil för att förklara vad jag känner! Så jag har egentligen inte skrivit denna dikt, utan bara gjort om låten för att få den anpassad till mig.

You're not that far away

Idag blev det ingen skoldag, utan Kolmården med klassen i Norrköping. Jag behövde min kudde, var så trött - hade bara sovit 4 timmar innan.
Jag somnade klockan 2 på grund av sömnproblem, samt svenska arbete och fick vakna klockan 6 för bussen..


Men hah, fy fan alltså. Tigrar alltså!!! Jag var minst 2 meter ifrån dem - vi gick in i skogen bakom allting,och klättrade på trä väggen som isolerade tigrarna från att rymma. Detta gjorde vi för att få se dem närmare, och då de märkte oss så nära - KOM ALLA TIGRAR och stirrade RAKT IN i ögonen! Jag och två kompisar spenderade den mesta tiden i Kolmården med att bara stå lutande mot väggen och titta ner på dem. De hade ögonkontakt heeeela tiden och man trodde att de skulle hoppa upp och dra ner oss vid vissa tillfällen.
I början var det hur läsktigt som helst att hjärtat dunkade jätte hårt, men sedan vande vi oss.
Vi kollade på dem som om de var speciella, de kollade säkert på oss som om vi vore en kött bit.

Sedan höll vi också på "busa" med elefanterna. Alltid när jag var liten trodde jag elefanter lät oskrämmande, men i Kolmården lät de som tigrar! Jag skojar inte!!

Jag såg massor av djur, men det som jag mest facinerades av var väl Tigrarna, och sen alla Lejonkungen-djuren som Timon's hahaha. Sen de där djuren som sprang över Simbas far så att han dog pratade vi med. Vi sa ungefär så här: "Varför sprang ni över honom?! Vad hade han gjort er?! Ni dödade honom! Jävla idioter!!"  (lät inte så här mesigt då vi sa det... Faktiskt..) - De svarade: "öhhuuuuuuuung!" och gick bara därifrån. Ingen respekt lixom, där försökte vi prata med dem och så går de bara! Hehe..

Fy fan vad djur är grymma alltså, ärligt!

Men en sak jag tänkte på var; Vi tänker: "Kolla Idioten!", "HAHA kolla apan!", "Kolla, vad fan gör dem?" - "Vilket tråkigt liv de måste ha!" O.s.v.
Men TÄNK OM de tänker samma skit om oss? Vi står och kollar på dem, tror inte ni de tänker: "Kolla idioterna, inget liv står och kollar på oss! Gå hem, gör något vettigt."

Hahaha ajaaaaaaaaaa...........

Jag är så trött nu, ska nog vila/sova.. Kanske tråkigt blogg inlägg, men ville bara få det sagt; Att jag diggar Tigrar nu! Förut var det lejon, men tigern verkar ju vara MYCKET häftigare! MYCKET!




I slept the whole time,
Doesn't matter.


Don't speed up, we all will remember
I'm looking in, and will never find.


If you talk to me, I dance like a king of ice

You know, I often think about you
Only thinking of you

Like I was dependent on you!

You're not that far away, as you and I thought
But still, you are!


You must been special for me,
Because you seem to have this infection inside me, and I'm feeling good!


 


Don't fade away!

Hej!

Jag har haft en dag som balanserat mellan trevligt och inte trevligt alls!
En sak jag iallfall vet är att jag verkligen hatar "betyg". Sådan jävla press, borde räcka med; kom, lär och gå! Sen så står det "Ok" på betyget. Kommer man inte, "Inte OK" eller något! DÅ SLIPPER MAN ALL BESVIKELSE.

FUCKING ENGELSKA! VARFÖR SKA MAN ALLTID VARA PÅ GRÄNSEN?!

Aja.. Jag har kämpat så mycket jag hade att ge! Vi får väl hoppas att de andra ämnena går bra. Hittillst är snittet VG! Ganska stolt för att haft en sådan jävla stress. Jävla Naturprogrammet! Var så nära att välja ekonomi..  Så mycket enklare livet hade varit. Min syster som har finans ekonomi är på Matte C, och går ut skolan. Vi avsluta nyss Matte B, och jag går bara i 1:an..

Det som var trevligt idag var iallfall vädret! Jag fick vara ute hela dagen, och blev frågan om jag kunde spela gitarr ute för dem, så jag gick och hämta den.. Och spelade självklart! Men jag gillar hellre att spela ensam tror jag, mer känsla då! Vi får se hur det blir med band då.. Kanske ångrar mig senare. Hehe..
Men efter att vi varit ute hela dagen så gick jag och Rasmus och gymma. Så lata vi har blivit! Hahaha, vi pratar mer än att lyfta.

På tal om skolan, jag borde plugga nu. Två saker kvar; Svenska och idrottsskador (De flyttade provet till Onsdagen). Tyvärr har jag inget glöd kvar. Jag gillar hellre att ruttna i min säng och lyssna på musik än att plugga. Just nu!

Förresten, här var min dag - (Rätt länge sedan jag berätta min dag!)



I don't feel the pain you give me,
Because why you,
Better than someone else?
Why you, so better than someone else?

You might be insane, looking at me
But I'm not and I look back

You find it simple, you smile
But I don't see the fun in this story

Life should, and could be better than this
But it's us, that don't dare
Just go for it, tell what you feel, tell what you think

What to lose?

- - - There is something, the memory I so much like, with you and I, we're talking and laughing; I don't want that to fade away, or that someone comes and change it all. I am afraid to lose you from the little I have with you.  - - -

Get out from my mind!

Åhh så jobbigt att hålla på göra svenska uppsatts på en söndag!
Har prov på idrottsskador imorgon, har ingen aning om vad jag ska läsa? Allt jag fått veta är att (på onsdagen!) "prov på måndag, knäskador och fotskador!"
Det förklarar ju ingenting?! Vet inte ens vilka sidor! Vet de ens hur många sidor de är på boken! Jag tänker fan inte läsa hela den boken! Jag läser det som är intressant, skippar resten..

Skolan är snart sluuuuut! YEAH sommarlov!


Håller på spara långt hår. Jag har ganska tjockt hår, så det ser förjävligt att låta det sparas! Jag får inte ens tunna ut det för då kommer det aldrig bli långt. Jag klippte mig för 4 dagar sedan, men man kan tro jag inte klippt mig på 45 år! Aja får lida tills det blir långt och fixa det. Vill också nämna att jag aldrig haft långt hår, i hela mitt liv! Aldrig haft det där tålamodet!
Blir det kaos, så klipper jag kort igen!

Valde fel årstid också att spara! Så jävla varmt! Jag har varit ute båda gångerna det regnat här och det var skönt. Men det får sluta regna nu, jag har blivit sval nu!


There is nothing I've regret!
And still it's hard to forget.

She is so beautiful,
She is so nice
and she had the perfect laugh.

I bet that those reasons why I can't forget!
Please get out my mind,
Get out my life!
Get out my head,
Because I'm not even in yours!
But you can stay in my heart, that's the reason why I'm not cold.


You're not that easy to forget!

Something in the way

Jag har märkt att jag bara skriver här då jag känner mig nere, annars har jag ingen lust... Så det kan vara det som gör min blogg så deppig, och att många har sagt "emo".

Jag kan se att min blogg-skrivande har ändrats på de senaste två åren, jag var mycket gladare för 2 år sedan än nu..

Om det gick byta namn på bloggen hade jag gjort det, för ni har tydligen aldrig fått veta min vardag... Haha fett dålig jag är på att namnge min blogg... Men ärligt; VEM FAN BRYR SIG?!

Här är ännu en dikt som jag skrivit.

People falling through our hands

We don't see them here


We can not bother every time

People falling down


A bird is flying away,

Someone burn it up


People don't feel ashamed

They don't know the pain



We wish we never be the same

As I felt this way


I can't be the same,

Tell me when I'll faint


Will people ever observe,

That we the same as yesterday, we're the same as today


Burning bird, feeling pain, we don't notice,

That the bird is a human,

That living; sad and alone.


Rätt land vann!

Rätt land vann, så jävla bra låt. I början tyckte jag den sög, och tyckte den där 16 åriga (hon såg ut så ung iallfall...) tjejen var duktig, glömt landet.

Men sen så, då jag lyssna på vinnar-låten igen, så lyssnade jag på texten och den är så jävla bra!

I låt texten så stämmer det mesta i mig med, men bara det att han har det nog bättre...

Låten heter Fairytale - Alexander Rybak,

I'm in love with a fairytale, even though it hurts!
She's my dream girl, and she is only mine in my dreams!
In reality, it's different.

She is running through my veins

Är det bara jag som känner att någon har slitit själen från mig? Eller att jag inte lever, men ändå rör mig?
Jag tror skolan dödar mig långsamt, om inte det vore för sommarlov - hade jag inte klarat av det...



Strax ska jag få spela gitarr igen, då tid inte är något problem! Då varje andetag inte blir räknade!



Måste säga en sak.. Är det bara jag som är en fegis, alltså finns det flera än bara jag som inte VÅGAR?
Jag lovar, nästa gång BRYR JAG MIG INTE, jag ska göra det!


Imorgon så har jag fått sova ut (hoppas jag!!).

Dreams keep us alive, and dreams are also the reason why we are weak, they are killing us when they become nightmares without our knowledge, telling us that we think we need, and not knowing that we getting unhappy about it!

I've always dreamed about you, but do you really know that I'm alive, that I'm still breathing? Am I something for you?

Those questions, wich are unanswered is killing me.

What if, one day, you decide to respond me...


Where is my desire?

Nu börjar jag se allting så negativt igen.
Efter skolan idag så började min energi sjunka som vatten! Jag började tänka djupt igen; Varför lever vi?

Jag började tänka om hur livet fungerar; Födelsen -> Skola -> Jobb -> Döden
Så.. Vad är poängen?

Vi går i skolan för att få ett jobb, vi jobbar för att tjäna pengar, vi har pengar för att leva - MEN VAD LEVER VI FÖR?
Så, om någon kan besvara det så vore det mycket enklare.

Men efter ett snack med någon random person jag pratade med i över 1 timme så lyckades han få mig på bättre humör! Jag såg "ljuset", om vi ska kalla det så. Nej, men han fick mig på andra tankar - gamla minnen o.s.v. Han råka påminna mig om hur mycket jag saknar henne... Jag måste glömma henne!

Iallfall, nu börjar jag tänka på annat, om te.x. gitarr planeringar! Länge sedan jag spelade gitarr, bara plugg och plugg! Jag tror jag börjar förstå folk som går in i skolan och börjar skjuta ner alla! haha nej det gör jag inte.. Men jag har så mycket att göra, har kemi prov imorgon och nationella. Hade inlämning och redovisning idag, som gick bra. Igår hade jag idrottsprov och innan det matte inlämning.
Ni tänker; ah men det är över!
Men neeej, det har bara börjat! Det är 100 grejer kvar och nya grejer kommer. Över 12 stora (stor vikt på dem för betyget) på 1 månad! 12/4 = 3 ALLTSÅ 3 stora grejer som uppsatser, prov mm. per vecka! Vem är vi som ska klara det.

AJaaaaa glada tankar! Så, nu får jag gå vidare och ge kemin en omgång! Sen, nationella får gå som det går!



You always seem to take it with your heart
Even when I feel the most.
You told me there's a fire,
But where is my desire!

I'll always tell you how
Listen what I have to say
You shall be fine
Even when I'm home
Because I'm the one thats gone!

eXTReMe Tracker