May I leave?

Det finns i oss. Alltid. Det går inte lära sig det via böcker... Man kan det bara! Alla kan höra det, men det är inte alla som lyssnar...
Musiken finns överallt och är rena beviset att det finns något mer än bara vår lilla värld. Att det är något stort.

Man måste inte kunna något instrument för att höra musiken. Men om man hör den, kommer man vilja svara tillbaka genom att spela!

Musiken är en befrielse från problem. Den hjälper att släppa taget om allting. Inget dåligt kan hända dig om du spelar musiken... Man kan fly från sina problem genom musiken, men det är den hårda vägen. Man kan möta sina problem med musiken!

Musiken öppnar alla dörrar för dig.

You aint Special. But would you?

Whereeeeeeeeeeeeeeeeee..................?

I don't see the meaning with life? Or what?!


Jag tror jag vet varför tonåringar är så jävla ledsna och deprimerade hela tiden...
Jag tror att du vill ha en massa grejer, får inte dem och du har så mycket att säga... Men får inte/ingen lyssnar och du känner att allting är meningslöst. Du orkar inte bry dig längre och du gör bara det du måste göra och inte det du vill göra...

Säg mig? Kan du säga: Jag är världens lyckligaste, och verkligen mena det?
De flesta säger att de kan p.g.a. sin flickvän/pojkvän men så fort det är slut mellan dem så är de så jävla ledsna och håller på som om det är något nytt i livet.


Vad vill man ha? Asså jag kan bara säga en sak just nu: aENQgnweongweokgnwegij bwegnkNWG!!!!!!!!!!!! MGKE!!!!EWLKMWKADM1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tack.


I thougt you and me should be togheter forever, but like i said... I thougt...

Vem önskar sig inte rikedom, makt och glädje? Vem önskar sig inte att minst 3 saker ska bort från kroppen och minst 2 nya ändringar ska komma. Berätta för mig, VEM? Vem är nöjd? Jag vet bara att en person kan vara nöjd med någon annan, medans den där "annan" är inte nöjd med sig själv.

What we know, is not always right... We think its right and we hope its right. But one thing; Its not always fun to have right!

Vad jag inte gillar i kärlek är desperation... För desperation försvinner lika enkelt som den kommer. Ta exempel choklad... Du är super duper sugen på choklad... Sen kanske efter fyra dagar får du äta den där chokladbiten... Men du äter för mycket att du börjar bli illamående... Då vill du inte ha choklad på över en månad kanske.. Kanske att du blir äcklad för alltid... Samma sak i kärlek.

Jag kan ta exempel mitt exempel... Jag köpte en parfym utomlands som jag spraya på mig sista dagen innan jag skulle resa hem, den parfymen ville jag att en tjej skulle känna så hon typ... Varje gång hon kände lukten tänkte på mig (haha jag var liten... (1 år sen typ..)), men vet du hur det slutade? Jag älskade lukten men jag kände lukten då jag var i flygplanet och med det då man blir åksjuk i planet och känner den där lukten så slutar det med att lukten = flygplan. Så nu ligger parfymen i mitt rum orörd, helt full och kommer aldrig användas... Den är gone. Ser ni poängen i det hela? Desperat. Jag ville bara att hon skulle gilla... Eh skit i det! Skit i parfymen. Jag säger bara; Jag gillar inte desperation i kärlek!

Läs den här texten under, och känn hur det är att vara mig, en del av mig vid en del av min tid.

Please forgive me
If I act alittle strange
For I know not what I do.
Feels like lightning running through my veins
Everytime I look at you
Everytime I look at you

Help me out here
All my words are falling short
And theres so much I want to say
Want to tell you just how good it feels
When you look at me that way
When you look at me that way


The end

Man får vara nöjd med det man har och se det man får som en bonus i livet.


Jack Black and Kyle Gass are the kings of  rocking! They are ment to show us what music really are, and you know what? They showed it to me!


Lev livet som om det är din sista, fast du vet att du har en annan dag imorgon.
Lev inte livet med förhoppningar! För så fort de går fel så tar de kål på dig.
Lev ditt eget liv, för du dör ditt eget liv.

Lev bara. Tänk inte!

The world

Det är massor som kommer hända, men just nu är det ingenting. Jag är tom, inga känslor, inga hat känslor, inga bekymmer, inget att vara glad för och inget för att vara ledsen för. Undrar bara var min plats är?

Jack Black sa i filmen Nacho libre att; "Det finns ingen plats i världen som jag passar in i, inte här inne och inte där ute... Så jag tänker antagligen gå till vildmarken och dö."

Det där undrar jag också... Men probemet är att jag inte varit där ute än... Och jag tror inte ni förstår vad jag menar med "där ute"...


Jag ska berätta för er nu vad min största rädsla är... Det jag fruktar mest i livet. Det jag fruktar är tiden! Tiden kan ta allt ifrån en.

Jag ser myror som en symbol/tecken för oss människor. Vad tecknet är vet jag inte än. Men de är soldater och jobbar för en drottning. Jag har inte fattat poängen än... Men en dag så slår allt in! Allting ska få sin rättvisa!

Jag hatar att bli stoppad från det jag vill, men ni lyckas ändå! Varför? Jag får veta varför, men helvetet vad ni ska överdriva med det då! Ni kanske borde också tänka på vad ni gör också mot mig, mentalt...

Talanger

YouTube är ett bra sätt att hitta talanger! Så många det finns alltså!


Jaja jag har inte orkat blogga, så jävla meningslöst... Så... Mhmm.


An honest answer; She is cute!

Fegis? Nej, men har ingen lust? Ja! Jag har verkligen inte lust att kämpa för något just nu, förutom musiken och skolan!


Drömmar

Vi drömmer ofta, väldigt ofta! En del vill vi ska ske, en del vet vi kommer aldrig ske. En del vill vi ska bara försvinna.
Jag pratar inte om drömmar som sker när man sover, utan fantasi drömmar!

Jag har drömt om att flyga, rädda världen och få den vackraste tjejen vid min sida. Jag har drömt att jag har dött för den jag älskar. En sådan dröm vill man inte ska ske. Jag har drömt att jag har ett eget rock-band med de närmaste. Den kunde ha slagit in men det gjorde den inte. En sådan dröm vill man ska ske...
Men jag har också drömt att jag varit på en helt annan plats, där ingen jag känner kan någonsin träffa mig! Jag är frammande bland de nya folket. Och vet du vad? Det vill jag ska slå in...

Men varför drömmer vi egentligen? Är vi inte nöjda med det vi har? Kan man inte vara stolt med det man har?
Jag vet inte, men jag gillar att drömma men hatar att komma tillbaka till verkligheten då jag allting i drömmen har!

Igår frågade någon mig om hjälp med kärlek. Då vaknade jag igen! Då fattade jag varför allting är som det är nu för mig! Då hamnade min hjärna på plats och jag såg klart! VARFÖR DET ÄR SÅ..!

Kärleken skapar inte bara nytta i världen, den ger problem också. Men kärleken går hur bra som helst om båda är på samma nivå. Med det menar jag om en person är beredd att ge upp, så ska den andra inte släppa taget förrän den inte orkar mer. Och då ska inte den som släppte taget komma tillbaka dåd en släppt. Det låter lite konstigt men vafan.. DO WHATEVER YOU WANT!

Jag säger bara att drömmar är bra... Inte bättre än riktig kärlek. Men dem är bra!

Man kan aldrig veta, om man inte får höra det.

En sommardag, då man kan inbilla sig att man smälter och att marken är så het att man steks. Man vill gärna stå vid skuggan eller få en sval kall luft på sig. Man längtar då till vintern... Hur kommer det sig? Då det är vinter, vill man ha sommar. Då man har sommar vill man ha vinter?! Jag kallar det otacksamma jävlar! Haha. Jag har fantiserat att halva världen är vinter och halva sommar, så mitt i allt så är det snö och sen hur varmt som helst på andra sidan (det är alltså 1 meter från varandra!). Om världen bara vore så...

Men iallfall... Det var länge sedan jag behövde alvedon... Men nu gör det ont i huvudet. Är det kanske för att jag är trött? Men kommer få sova ut nu, snart! Påsklov! Yeah!

Hahaha vem stannar till skolan tills klockan 7? Vi är verkligen tröga... Iallfall...


Ska jag vara ärlig egentligen? Alltså HELT ärlig nu... Varför min blogg verkligen är riktigt trååååkig nu.... Det är för att jag inte har samma lust att skriva, jag tvingar mig själv att skriva börjar det kännas som om. Men mest för att jag inte har något att få ut mer. Jag vill inte vara ärlig i min blogg, inte personligt ärlig. Erkänna saker som inte folk egentligen bör veta. Håller sånt för mig själv. Men jah, inte för att det är jätte många läsare... Men jag är nöjd och så länge jag är nöjd skriver jag.

Would you wait for me, where ever I am?

Det är det som är dåligt, vintrar! Så jävla långa! Idag sa jag lite ironiskt; "Jag "hatar" Sverige bara för de har så långa vintrar, längtar till sommaren" sen tittade jag ut för att se vart solen var.
Några timmar senare så snöar det!!!!! Snacka om jobbigt! Här står man och längtar till sommaren, så snöar det!



Det är alltså sant, det är kul att ha rätt men inte alltid!

Hur många gånger har jag hört överallt att det är fegt att fly och att flyr man löser det inga problem? Varför är det en så jävla dålig lögn. För att fly, och lyckas måste man vara stark. Flyr man och mår bra så har man gjort all rätt!

Samma sak gäller om en människa är bland tre lejon, springer för livet och lyckas komma undan! Då är han/hon för fan inte feg! Han/hon gör det som är bäst för den! ÖVERLEVA!

Flyr man från problem som är vardagliga och löjliga så är man inte feg! Men däremot tar man droger, ljuger för sina närmaste att man inte gör det, men de vet och de försöker hjälpa och så flyr man! DET ÄR FEGT OCH EGOISTISKT!

I'm in the business of misery,
Let's take it from the top.
She's got a body like an hourglass that's ticking like a clock.
It's a matter of time before we all run out,
When I thought he was mine she caught him by the mouth.

I waited eight long months,
She finally set him free.
I told him I can't lie he was the only one for me.
Two weeks and we had caught on fire,
She's got it out for me,
But I wear the biggest smile.

Whoa, I never meant to brag
But, I got him where I want him now.
Whoa, it was never my intention to brag
To steal it all away from you now.
But god does it feel so good,
Cause I got him where I want him right now.
And if you could then you know you would.
Cause god it just feels so,
It just feels so good.

We like to dream, even if we know it won't happen

Äntliiiiigen! ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!! YES! Nu har jag fått dem + lite extra grejer! Bara elgitarr kvar! Nu är det bara vänta tills lite varmare väder!
Längtar tills jag kan fixa min cykel och cykla runt, runt och runt!

Jag tycker om Hayley Williams sång röst så mycket! Och gitarristerna (med akustisk) är så jävla grymma!!!!! Låten äger "misery business", asså henne vill man bara ha! (Då menar jag som sångare, höra henne varje dag!).
Ska lära mig tabsen! Det är så bra!

Mölnbo's tågstation är ju 40-tal, haha ska de inte bygga om den eller typ göra en uppgradering? Iallfall, vem bryr sig? Ofta jag är där varje dag, haha.

Ska jag vara ärlig, det finns någon jag vill prata med som jag träffar ofta i skolan. Men hon och jag pratar inte, för vi har inte den kontakten. Men jag skulle vilja prata med henne men jag orkar verkligen inte. Orkar inte lära känna henne, för vem fan vet hur hennes insida är? Jag är som en oladdad batteri just nu och hon kanske är en mobil som kräver 100% full laddad batteri, jag har inte så mycket energi. Inte just nu.



It is easy to say, but hard to mean! But what doe's it make for different if the listener don't care if we mean it.

And why do we always regret things we do, even if it was almost perfect! How come, that when we lose, we cry? Why not laugh and go on? When do we learn? When...? However teenagers is a sadness. But its fun!

Sjukaste filmen

Konstig film jag såg idag, man såg minst 1030303 personer nakna och ha sex. Orkar inte berätta om filmen men jag tittade på grund av killens hår och ögon. Han såg helt krossad ut (personligt), och då menar jag insidan...
Iallfall. Men hans hår var så jävla grymt! Påminde mig om Orlando Blooms hår på filmen Troja!
Iallfall... Filmen hette: "Parfymen: Berättelsen om en mördare", för er som vill se 1030303 nakna personer (Hahaha!).

Åhh vad skönt det var att skata ner, äntligen fått tillbaka tekniken att åka snabbt för raka backar med min skateboard (slipper bära den nu! Wohoo!).

Förresten, äntligen en fredag då jag inte sitter vid datorn hela dagarna! Det blev TV nu! Come on, framsteg eller vad?
Ang. framsteg då... Piano framsteg här vah! Jag har lärt mig en känd gammal klassiker på paino. Für Elise!

Alltså ni ska bara veta vad jag vill ha för grejer, som jag inte får just nu! Dåligt alltså!!!!!!!!

Oväntat eller vad?

Svart men ändå ljust, så som ögonen är stängda och lyset lyser genom ögonlocket.
Vacker syn, vacker syn, vacker syn, vacker syn, vacker syn, vacker syn (Det jag säger för mig själv automatiskt 6 gånger).
Sen kommer en person som var nära mig, fram med ett leende. (Vill helst inte säga vem den här personen är för allas skull...)

Sen så blev jag pigg!

Jag är hungrig nu. Mat... Snart...


If I was a flower growing wild and free
All I'd want is you to be my sweet honey bee.
And if I was a tree growing tall and greeen
All I'd want is you to shade me and be my leaves

If I was a flower growing wild and free
All I'd want is you to be my sweet honey bee.
And if I was a tree growing tall and greeen
All I'd want is you to shade me and be my leaves

All I want is you, will you be my bride
Take me by the hand and stand by my side
All I want is you, will you stay with me?
Hold me in your arms and sway me like the sea.


Now its to late

Visst, jag förstår. Jag vet! Men ibland behövs det verkligen att förklara det osagda! Jag vet att det måste vara jag. Men, MEN. Lyssnar du? Lyssna... Det är så att det finns tillfällen för allt i livet. Det var perfekt för er att ta tillfället mot mig. Jag kunde inte skydda mig mot alla attacker. Ingen är så stark! Men vad jag vet, vad jag fick veta var att ni egentligen inte brydde er. Jag fick veta det denna vecka då jag ställde en så JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA enkel fråga som vem som helst i Grekland skulle kunna svara på som inte en person klarade av. Sen förväntar den att jag ska prata. Hahahahaha antingen är ni riktigt dumma, eller så är ni jävligt smarta! Ni ser mig som en gåta, men egentligen är ni gåtan. Man vet inte vad ni vill, och ni vill inte veta vad jag vill, för ni bryr er inte.
Måste också säga att jag ej faller för grupptryck. Men kan vara ärlig att jag fått folk att gå med i grupptryck, alltså att jag varit orsaken till det.

Mitt förflutna var en taskig person. Jag var sarkastisk hela tiden och otrevlig. Jag vill bara folkets bästa nu. Men just nu... Nej, nu orkar jag inte! Jag bryr mig för mycket, men ändå tar ni det som om jag inte bryr mig. Att ni inte fattar!
Jag levde nuet, jag brydde mig inte om konsekvenserna. Vet ni vad... Kanske bäst så! Så jävla fritt. Bara leva.

Jag kan erkänna; Jag är konstig just nu. Det är för jag inte vet själv vad jag vill. Men vad jag vet, är en sak just nu och det är att det är för sent!


Time is the only thing we never can control!


Kan man förlåta något som varit nära en? Jag tror det. Jag skulle kunna! Men inte för allt. Beroende på hur stor grejen är. Men grejen är.... Man kommer aldrig se personen så som den var förr. Saker och ting kommer bli annorlunda. Kan du se ljuset?


Förresten... Fruktsallad med glass är oehört gott!


You are in vain
Take your life, take your life with cocaine
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing

So fine this day
all your problems has gone away
but tomorrow, when you wake up
all your problems are back to stay

Your life,
a game
turn it up, turn it up with cocaine
And everytime that you live is a time when you feel
and the only time you heal
....

Now it's too late, too late to live
only heaven loves you now
so love it back for once
just once

You are in pain and its to late!

Årets skämt!

Det var en gång en Mexikan, Afrikan och en vit i America. Då plötsligt en ande kom och gav dem en varsin önska.
Mexikanen började med sin önsking som löd så här: "Jag vill att alla Mexikaner ska komma tillbaka till Mexiko." Så pooofff. Så var alla Mexikaner i Mexiko! Då var det Afrikanens tur. Han önska löd så här: "Jag vill att alla Afrikaner ska komma tillbaka till Afrika!" Så poufff, så var de i Afrika.
Då var det den vitas tur.. Han sa: "Så... Är alla Afrikaner och Mexikaner borta?" Anden svarade honom: "Ja. Så vad önskar du dig?" Då svarade den vita: "Men.. Då önskar jag mig en cola, då."



För er som tar detta rasistiskt: Det är inte rasistiskt! Tack.

Att vara borta med glädje

Tänk dig att kunna vara ärlig, utan att få dåligt samvete eller skämmas eller vad som skulle stoppa en normalt. Tänk dig att bara få leva skönt. Ja, precis! Tänk dig att om du var hög, utan att bli påverkad negativt! Bara vara hög och luta sig bakåt och, ja ärligt talat; softa!
Sitta på en brygga till en sjö och vila. Eller då alla går jätte snabbt i stan så är man den långsammaste.


Varför är allt som är roligt i livet farligt? Varför måste vi jobba, gå i skolan och hålla på vara som robotar? Varför kan inte vi få vår elgitarr utan att behöva samla in pengar. Varför måste man få höra ordet; dyrt? Varför?

Jag vet faktiskt inte! Men det är så systemet är uppbygt, och så har det alltid varit.. Tragiskt.


Jag såg en film förresten, The Boondocks Saints, som handlade om två tvillingbröder som älskar varandra upp till 100 procent. De dödade tillsammans med sin kompis alla de onda som maffia medlemmar/bossar.
De ville ta bort det onda så det goda blomstrar! FBI agenten tyckte att det de gjorde var rätt, för de onda som han burar in kommer ändå gå på fri fot direkt. Så han hjälpte dem! De dödade en maffia boss i en rättegång där en domare t.o.m. vittnade! Alla såg dom som änglar... Nästan alla...

Ja, men då tänkte jag: Varför ska de leka gud? Om gud vill få bort dom, då kan han utrota dom. För egentligen behöver vi ont i livet! För om alla var goda, hade alla varit lika och då hade vi inte kunnat jamföra med något som var ont och då skulle vi inte veta vad gott är längre.

Men de gjorde rätt, men inte rätt som rätt. Man ska inte dräpa! Man kan ha tanken, men inte agera!
Som tur... Är detta bara film.

Min första kärlek

Första kärleken är alltid bäst, för den är oväntad. Man får nya utmaningar.
Jag lever ännu inte helt, inte än.

Kärleken ska inte vara väntad eller förutsedd. Man ska inte veta vad som ska göras eller vad som ska ske... Man ska ha ett oväntad kärlek till en person och då blir det mycket bättre. Svårare, men bättre. För vem har sagt att kärleken är enkel?

Ibland måste man riskera, få ut ord som man egentligen inte vågar säga... För dessa ord har stor betydelse! Man måste våga. Fegisar kommer inte långt. Ordspråket; "Nära skjuter man ingen hare" är en sann ordspråk. Jag vet vad jag pratar om... Våga göra saker, för till slut kan det vara för sent...

Jag vill vara 16 år gammal, inte mer eller yngre. Vill vara 16 år livet ut! För alltid.


Det rätta

Man kan göra mycket när man är fri och om man har rätt sällskap.

"Vad är kärlek?" Hur många gånger har man inte fått den frågan! Som jag säger alltid: Det går inte förklara kärlek med ord. Men kärlek är något man märker.

Imogron ska jag byta alla strängar på min gitarr. Hoppas det blir bra, annars good bye my lover! Eller lover... Hatar den om jag ska vara ärlig.. Skolans gitarrer är bättre tycker jag.

3 dagar till en bajs dag! Matte prov, som jag vill ha MVG på men jag är ej redo... Kan inte.. Längtar inte.
4 dagar tills jag ska sjunga, längtar inte. Men jag får spela elgitarr!!!!! YES BABY, AHA!! My milkshakes is better than yours, damn right is better than yours! Oj.. Så... Vart var vi? Juste... Vad är kärlek? Eller vänta... Spola framåt....

Visste ni att vi alla kommer ihåg vår första kyss, oavsett när den är.
Visste ni också att det är totalt omöjligt för en människo art som inte har några problem (normal), kan slicka sin armbåge.

Visste ni också att "fula" personer kan ha en väldigt fin insida! Filmen Min stora kärlek är jätte bra med skådespelaren Jack Black (the man!!!).

Ointressant inlägg, haha! Men se det på den ljusa sida? Goda tecken på att jag lever.

Nu fick du äntligen som du ville

Jag ska gå på piano lektioner istället för gitarr. Gitarr kan jag lära mig själv. Men piano är ganska svårt.
Mitt mål är att kunna läsa noter och kunna spela bra melodier. Försökt lära mig just nu Canon på keyboard, jätte svårt men kan typ den där biten "Duuun dun dun..." (Tror inte ens du kommer förstå vad det är för del oavsett om du kan låten utantill. Haha.).


Jag ska vara ärlig nu... Jag har ingenting att skriva om, det känns så meninglöst att skriva nu (igen). Förut använde jag denna blogg för att visa mina personliga meddelanden. Men nu är det ju helt.. boooooooring?
Jag längtar verkligen till sommaren, 2 månader! Då gäller det att ha kul på riktigt.

Förlåt nu, men har inte ni fått känslan av att skjuta någon/några men att de inte dör? Bara se deras huvud gå i tusen bitar och sen typ 2 sekunder senare är den personen tillbaka normal. Precis som på film. Jag har lust att göra det, om jag ska vara ärlig (Var inte rädd, du har mitt ord på att jag inte kommer göra det, vem du nu än är...).

En sak har jag att skriva; Hur kan man vara så falsk? Äckligt falsk... Det får mig undra hur jag egentligen blev vän med dem...

I know how you thinking about me
I know, i know
I have no reason to care, no reason at all
You say you wanna talk with me, but all i hear is that you want me to go
You give me fake information, but now i know
I think that you should think what you say before you're acting
You're kind, but not always
You're cute, but not always
You're funny, but not always
You care, but not always
Why do i know so much? You don't need a reason to know that

We are in two different placec.. And right now,  you're not welcome to my place!


Hur kan det vara så svårt att förstå?

Tssssshh; Så låter det när något smälter.
Krrruukrr; Så låter det när man är hungrig.
Uhhmhhmhhmhmhm; Så låter det när man tar ett djupt andetag.
Hnyh; Så låter det när man snyftar.
Splinktjelink; Så låter det när hjärtat krossas i tusen bitar (så som glas faller i slowmotion).
..........; Så blir det när man är sårad. Tomhet men ändå fullt i magen.

---------------------------------------------------------

Det var en gång en björn. Denna björn kallades Ful Björn fastän det var en liten söt tunn vit-grå björn! Varför den kallades Ful Björn var för att den här björnen var lite udda. Den hade inte brun päls så som de andra björnarna hade. Han hamna utanför, med det lärde han sig ett annat björnspråk som är väldigt likt ett björnspråk men bara att det är grammatiska fel och andra ord som inte finns i björnarnas ordbok. Denna björn vart då retad för att den inte kunde tala vanligt språk. Men det var ju egentligen de björnarna som hade brun päls fel som inte pratade med björnen så den talade samma språk och anpassades till dem eller dem till björnen.
Björnen anklagades för alla misstag de björnarna med brun päls gjorde. De t.o.m. skyllde på honom för all mat stöld på fiskarna de fångat fastän det var en hungrig liten knubbig björn med brun päls!

Känner du igen situationen? Den är exakt samma som vår vardag. De med svarthår är utlänningar och för det är de kriminella och kan inte svenska. De förkänar bara skit jobben som städare och allt med minium lön. De ska ha respekt för de som har brunt, blont hår.
Varför tro ni egentligen en utlänning (inte alla, men de flesta) säger; "Shoo bre" istället för "Hej"? Jo för den umgås inte med några som säger bara Hej, utan alla de säger "Shoo bre" som betyder Hej broder. Men jag skyddar inte alla dem. De flesta väljer att göra så. De är lata och skyller på bakgrund. Men det är ändå fel att utstötta folk. Det är klimaten som bestämmer hur vi människor ska se ut! Klaga inte på människan, klaga på naturen då!

Förresten... Ingen är ren! Ingen är renblodig. Ingen är HEL något!

Vad är vår uppgift?

Har lyssnat på låten My Heart Will Go On så mycket att jag börjar bli ledsen, tänker på Titanic och när Jack dör för Rose!

Jag har börjat märka att nu för tiden så börjar jag få aggresivation problem! Jag tänds lätt till och vill slå någon! Eller bara skrika... Jag hoppas verkligen att detta är hormonernas fel!

Jag vet att du har en viktig del i mig, men den dör ut (har dött ut?) för du inte har visat att den där viktiga delen behövs för mig. Du har gjort att jag klarat mig utan den, fastän jag vet att jag skulle vara stabilare med den! Men vet du vad? JAG HAR INGEN ANING LÄNGRE! Jag tänker inte göra något åt saken fastän jag vill, jag låter dig bestämma.

Jag ska vara ärlig... Jag hatar internet! Alltså "hatar"! Jag blir irriterad hur vi människor använder det! Vi vågar ju för fan inte säga det vi säger i verkligheten som vi säger på MSN! Eller iallfall möjligheten finns inte i verkligheten. Varför? För vi inte ger den!

Jag har inte släppt en tår i flera år nu. Börjar tro att systemet är krashat för tårarna i min kropp... Eller vad måste ske för att jag ska få en tår? Döden ger inte ens mig en tår... Bara klumpar!

Andas och var glad. Det finns så mycket att se fram emot i världen! Det är så jag tänker iallfall!

Things can change

Oj vilken svår uppgift jag fick idag! Sjunga Titanic låten; My Heart Will Go On - Celine Dion  för att få bättre betyg, när jag inte ens kan sjunga Björnen sover eller Ja må han/hon leva? Haha min klass kommer antagligen få ett långt skratt period eller så blir jag mobbad för livet, men whatever? Just do it!

En sak jag lärt mig enligt mig själv (Ett steg jag lärt känna mig själv inom musiken) är att gitarr är coolt, piano är vackert och sång är vackrast!

Gick min redovisning bra idag? Jag vet inte... Tog ju tid för mig. Sen var det lite konstigt... Det var BARA jag i klassen som redovisa medans alla andra lämna in, låter inte så bra... Men tror egentligen att det är bra för då kan inte läraren jamföra mig med andra!


Så skönt det känns nu, allvarligt! Så fri och kalla luften är inte kall längre, men bokstavligen jo för mina händer! Tack för kommentaren förresten; Du är CP, hur kan man ha varma armar men kalla händer? Dina celler är helt normala som du har på armarna men sen cellerna som du har på händerna är helt CP, fel gjorda!
Men allting är bra nu! Ingen att bry sig om, inga bekymmer, hakuna matata! Haha.
Men det är inte så att jag vill ha det så, men nu är det där problemen jag hade i mig borta! Lösta, sover bra om nätterna nu, inga äckliga magkänslor när jag går förbi personer! Det hade ju varit  bra om att ha någon att bry sig om, men inte om den man bryr sig om har problem som smittar, eller att den personen man bryr sig om ger dig problem istället för fred!

Nothing to fight for! Nothing to lose! Everything to win and take! But once agian, nothing to fight for...


Every night in my dreams
I see you, i feel you,
That is how i know you go on

Far across the distance
And spaces between us
You have come to show you go on

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart


Now you're gone

Rolig dag? Har ömma smalben, men känner inte av smärtan. Skidor är bra! Snowboard är coolt!

Hey, my dignified angel... Don't know how you think and don't wanna know! I was a guy who wanted to know what will comes next, before the act. And guess what? I talked with a person, and he gave me an important answer wich sounds like this; Whats the point with live if you know what will come for you?

I didn't answer him but my heart was hurted.. He has right and then I started to stop do mental arithmetic and stop trying to "read" people around me... I talk like I talk, like me or not I don't care. But what I know is that if you truley loved someone, you will always love it/them. Even if you tell them you don't, beacuse thats a lie.
What I've  understood with life is that love can't really break down, or disappear... You can just get tired or forget! But when you've lost someone you care about beacuse you thougt it wasn't important to you, you will face that coldness who tells you that you lost something really important, something in your life who means.

I don't know why I am writing in english, but I think its important to train the language. I love the english language. 



Now you're gone
I realize my love for you was strong
And I miss you here, now you're gone

..
There's an empty place in my heart
without my honey it will break apart
it wont heal it never fades away
I will think about you everyday

Dreams can come true

Kylan är en ursäkt för att kunna gömma sig! Sommaren är en ursäkt för att må bra.
Men det  skiter jag i! JAG VILL HA SOMMAR!!

Tänk dig att hoppa studsmatta tills vaderna dör ut och man svettas som fan, de äckliga krypen är ivägen, flugorna håller på stör en och irriterar en och huden som bränns av den varma solen sedan åka direkt till badet och bada i kalla svalkande vattnet och få träffa nya människor som oftast är trevliga.

Eller tänk dig att spela fotboll hela dagen tills man vill ta av tröjan och spela bara med shorts för att det är så varmt, gå till källaren (nu mera som mitt hem för att källaren är död...(?)) och dricka och tvätta ansiktet med iskallt vatten! Sen spela mer fotboll tills benen lägger av och så får man sova utan att vilja röra en enda ben muskel.

Eller cykla (MÅSTE LAGA MIN CYKEL!!! FAN!) och få den svala kalla luften på sig medans man cyklar ner för en backe.


Eller som man verkligen vill ha det; Resa iväg! SEMSTER! Skita i alla som bor här. Leva sitt nya liv i 1 vecka eller mer och återkomma till sitt gamla och 1 stund försvunnen från sitt tråkiga normala liv.

There is no way

"Du kommer aldrig att ändras om du flyr" var ditt sista namn innan jag blocka dig från msn, men det var väl idag jag märkte ditt namn och det är inte sant! Man förändras, på ett negativt sätt för den man flyr från men positivt (oftast) med de nya personerna man träffar...


Don't be with them if you don't can call them Friends from your heart!
They are not.

eXTReMe Tracker