Hur kan det vara så svårt att förstå?

Tssssshh; Så låter det när något smälter.
Krrruukrr; Så låter det när man är hungrig.
Uhhmhhmhhmhmhm; Så låter det när man tar ett djupt andetag.
Hnyh; Så låter det när man snyftar.
Splinktjelink; Så låter det när hjärtat krossas i tusen bitar (så som glas faller i slowmotion).
..........; Så blir det när man är sårad. Tomhet men ändå fullt i magen.

---------------------------------------------------------

Det var en gång en björn. Denna björn kallades Ful Björn fastän det var en liten söt tunn vit-grå björn! Varför den kallades Ful Björn var för att den här björnen var lite udda. Den hade inte brun päls så som de andra björnarna hade. Han hamna utanför, med det lärde han sig ett annat björnspråk som är väldigt likt ett björnspråk men bara att det är grammatiska fel och andra ord som inte finns i björnarnas ordbok. Denna björn vart då retad för att den inte kunde tala vanligt språk. Men det var ju egentligen de björnarna som hade brun päls fel som inte pratade med björnen så den talade samma språk och anpassades till dem eller dem till björnen.
Björnen anklagades för alla misstag de björnarna med brun päls gjorde. De t.o.m. skyllde på honom för all mat stöld på fiskarna de fångat fastän det var en hungrig liten knubbig björn med brun päls!

Känner du igen situationen? Den är exakt samma som vår vardag. De med svarthår är utlänningar och för det är de kriminella och kan inte svenska. De förkänar bara skit jobben som städare och allt med minium lön. De ska ha respekt för de som har brunt, blont hår.
Varför tro ni egentligen en utlänning (inte alla, men de flesta) säger; "Shoo bre" istället för "Hej"? Jo för den umgås inte med några som säger bara Hej, utan alla de säger "Shoo bre" som betyder Hej broder. Men jag skyddar inte alla dem. De flesta väljer att göra så. De är lata och skyller på bakgrund. Men det är ändå fel att utstötta folk. Det är klimaten som bestämmer hur vi människor ska se ut! Klaga inte på människan, klaga på naturen då!

Förresten... Ingen är ren! Ingen är renblodig. Ingen är HEL något!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
eXTReMe Tracker