You know it, and thats why you can live like you live.

Ingen gitarr för mig längre då... Gitarren är helt ostämd och jag kan inte stämma den, fastän jag har klarat av att stämma två gitarrer helt och hållet själv. Blir galen utan att få spela gitarr... Få in den sköna känslan av Em ackordet!


Jag ska berätta en hemlighet som få känner till; Varje tår som rinner ner p.g.a. en person eller för en person är en tår av problem som försvinner. De som gråter är de som inte klarar av att hålla kvar den där klumpen i halsen och den äckliga magkänslan som ändrar humöret snabbt, de är de som vill släppa taget och gå vidare. De som vill glömma.

Den som gråter är oftast den som släpper taget om tråden där två personer håller för att kunna stå tillsammans stadigt, den släpper bara för att den inte orkar hålla taget för att den redan håller en annan tråd med en annan person. Den väljer bort personen som den grät för/på grund av. Det gör den för den har gått vidare. Glömt personen.

Så ja, jag har fortfarande inte släppt taget om mina nära och kära som förenat sig med döden. Och ja, jag har fortfarande inte släppt taget om de jag en gång älskat mycket och som sedan förvunnit ur min vardag bara för olika orsaker.
--------------------------------

Det bör stå att "ingen tonåring är mogen" i biologi böckerna istället för att säga att tjejer oftast är mognare än killar vi jämnåriga. För det är ju inte killarna som blir ihop med 4 år äldre tjejer, det är ju tvärtom. Men jag säger inte att killarna är mogna heller. Det skall stå för vår egen skull i biologi böckerna i kapitlet för puberteten att ingen tonåring är mogen, bara för att slippa få folk tro att dom verkligen är mogna och tror att det de gör är rätt. Då man är mogen är då man gör något för andras vinst och för sin egen. Att man vågar ta emot förluster, erkänna sina misstag och veta när ens handling är rätt.
Jag själv är inte ett dugg mogen! Jag vet inte ens idag vilket gymnasium val jag ska ta! Jag tvekar hela tiden.
För mig; ingen är mogen! Man inbillar sig bara att man är mogen, men man kan alltid bli mognare.


Jag ångrar mig!

Jag tycker sång är det vackraste instrumentet om man kan hantera den. Gitarr är magiskt men sång är vackert. De som kan sjunga är de som vet hur man sjunger med känsla. Man födds inte med röst-talang, det är något man lär sig, genom träning...

Fakta: Gitarr + Sång = Rockstar!


----------------------------------------------------------------------------

Inget kommer bli som förr, oavsett om vi vill ha det som förr. Varje dag, varje timme och varje sekund ändrar allting.


"Man kan tvinga i sig lyckan!
Lura kroppen att bli glad.
Det är så man gör för att få ett sunt förnuft!"

Dör man, så är man borta! Ingen som tänker på en någon mer. Ingen som tänker på bra minnen om dig och skrattar och ingen som besöker din grav. Du försvinner inom tiden och glöms bort, döden ja. Döden är inget man söker eller vill nå! Den undviker vi så bra vi kan! Men ändå finns det personer... Både goda och onda, dom försvinner.... Människan är fantastisk men så sårbar! Det är synd att vi inte kan nå glädjen på ett bättre sätt!

"- Ta honom och försvinn!
- Nej då! Vi har bara börjat!"


Vem är jag, frågar jag mig själv! Vem är du, frågar jag mig själv! Inget svar... Vem vill jag att jag ska vara, inget svar eller jo kanske... Jag vill vara den glada personen jag var och inte den känsliga! Vem vill jag att du ska vara, där fanns ett svar! Svaret var så enkelt: Den du inte är just nu, en mänsklig varelse som äter mig från insidan för varje dag som går!

Känslor

Känslor går att dölja och förmågan att känna sina känslor är enkelt, bara att inse och tänka efter. Men det är inte alltid det att man vill känna sina känslor. Man kan dölja dom för sig själv...
Känsla för vissa är tönigt, mesigt och obehagligt och för andra det bästa som finns i livet. För mig är det de bästa, känsla för en massa saker. Känsla för musik, kärlek, hat och allt möjligt. Känsla kan t.o.m. vara att känna döden! Men egentligen går det inte känna döden, men man kan tro att man känner döden.

Gråta är endast de starka som kan göra! Så ja, jag är en svag person just nu.

"Love Is In The Air" - I still remember that time we were togheter like it was forever. The time these words ment alot for me and still do.
(John Paul Young - Love Is In The Air)

Haha jag ljög tydligen igår, jag vill redan ha pizza!

Men just nu sitter jag framför datorn med en gitarr och spelar lite musik och tränar min röst, haha tro inte att det låter bra när jag nynnar! Hahaha jag tror mitt problem är att jag sjunger falskt... Inte att min röst suger utan att jag suger. Jag tror att jag inte kan hantera min röst på rätt sätt. Jag har inte känslan för attt kunna sjunga, inte än...

Nu är jag ohehört sugen på pannkakor! Varför kan ingen gör det åt mig med jordgubbsylt?
Jaja nu måste jag gå göra något jag kan äta... Så himla mycket snack om mat... Sådant gör mig hungrig...

Nu!

Jag har spelat fotboll, slapp exakt alla jobbiga tankar. Kände mig som ny igen! Ah vad skönt och min skada gjorde inte ens ont! Tack för den här dagen.
Förlust med bara en sak, jag förstörde min sko. FAN! Den är helt röd! Jag blödde som fan, ofta man inte fattar att man blöder, att så mycket blod rinner ut ur kroppen. Jag kände inget, som film typ: Tar bort skon, säger "Aj" ironiskt och tittar på 1 liters blod på foten och sen säger: "aha, det händer!" och går vidare som om inget har hänt. Haha men det sved när jag tvätta av foten, ett djupt sår (fråga inte hur det kom, har INGEN aning) i tån.

Åt pizza till lunch, och middag en halvtimme direkt efter. Mår illa, inte pizza på en lång period nu.

Är hemma nu, sitter och slappar vid dator och tar ut min "feta" mage. Haha ärligt jag vill vara fet för 1 dag. Känna hur det känns och ha en sådan mage och sen äta fetaste popcornet och dricka 2L cola med sugrör! Sen när den är slut hör man "slurk" p.g.a. att jag försöker dricka det sista, sen klämma ihop cola flaskan (vet inte vad dom heter, men ni vet dom där man har typ i McDonald´s.) och ta ut en ny! Hehe...

Men nu lyssnar jag på musik, bra musik som jag kollar på youtube. "Bra sida förresten!" haha ni som sett filmen jag och några i skolan gjort fattar vad jag menar. Hahaha.

Men åh nu kommer jag bara tänka fotboll och fotboll och så klart musik! Men om två månader kommer jag tänka på massa bra saker, då ska jag fan leva livet! Eller så blir det då jag är 16 år.

Gå vidare, gå vidare. Livet stannar inte bara för du vill ta en paus.
Vi måste uppskatta våra nära och kära, annars kommer dom glömma vem du är.
De kan inte se som du ser det, inte för att de inte kan utan för de inte vill.
Kärlek till en annan person är inte så svårt egentligen, bara att förstå gåtan.
Livet har sin tid, tiden stannar inte bara för att du vill det. Du måste anpassa tidens förmåga att styra över dig, försöka kontrollera tiden och sluta simma mot vågorna utan med vågorna.

We don't need freedom when we don't have love in the life. We need freedom to be with the love, to feel the love.

Great!

Fuck you!!!!! Du har gjort ett helvete av det här året. Fan dig, var du tvungen att visa dig så jag kunde se dig och veta vem du var! Men egentligen så är det jag som gjorde fel. Du gjorde allt rätt. Så det är väl fuck me! Men hade varit enklare om du gav mig tid...

------------------------------------------------------------

Okej det får väl bli som det är nu, ni kan ändå inte skada mig mer än jag redan är skadad. Det ända ni gör är att sparka på mig medans jag ligger ännu. Men jag kan inte dö för hjärtat finns ju inte där längre.
Ni vill att jag ska förstå men kan ni inte förstå mig? Kan inte ni försöka stå på min sida, eller dör ni av det? Typ en ond cirekl runt mig som fräter er om ni trampar där?! Helvetet asså vad ni vill stampa på mig.

------------------------------------------------------------

Äntligen,
nu har jag klippt mig! Jag köpte halstabletter och åh vad skönt det var att andas in den kalla luften med munnen! Jag kände mig fri. Alla stirrade och undra vad fan jag gjorde. Hehe, jag kan tänka mig en snubbe som gapar mitt i allt.

Det är bra att man har ett liv utanför skolan också. Skolan är okej, men helvetet det är för länge. Egentligen, vad är kemi ämnet till?! Tror dom vi ska räkna hur många atomer det finns i en bärbar dator eller penna?
"Ahh, det är exakt 230 000 000 000 atomer i en plastmugg, chefen."  
"Bra jobbat! Nu kommer inte ett ända företag kunna konkurera med oss, löneförhöjning!!!"

Jag tror inte jag kommer gilla månaden Februari alls! Det kommer nationella proven, det kommer massa tider jag måste gå på som exempel läkar tider och det kommer, ah det kommer ett helvete tror jag! Eller haha jag är ju redan i ett helvete men ni fattar poängen...

Alltså elgitarr är så jävla coolt! Vill ha en NU!!!

Tomt som mörkret utan lyse

Det är tomt nu. Äntligen tyst, ingen som håller på smsar för att fråga vad andra gör (vad är poängen med det där egentligen, sms inte mig om ni undrar vad någon annan gör - speciellt då jag inte är med den personen?!) och inga falska kramar till onödiga priser.. Jag gillar såklart att kramas, haha men inte om jag inte känner för det och inte om personen bara kramar som en vanlig hälsning. En kram ska betyda något... Iallfall för mig!

Nu är det tyst, och nu tror jag att jag snart kan börja om från nytt där jag började och bygga om huset så inte delarna rasar denna gång. Jag får tänka lite på dig, du som gjorde mig oehört glad, Du fick mig att lysa för stunden.

Jag tror inte hon har fattat poängen med att jag sa förlåt ännu, undrar bara vad hon sa "okej" till..
Okej för att jag ber om ursäkt eller okej jag godtar ursäkten p.g.a. si och så orsakerna eller okej som håll käften? Haha jaja, jag vet att hon inte fattar vad jag bett om ursäkt egentligen om.

Men imorgon så klipper jag håret, oh vad skönt - hoppas jag. Egentligen hatar jag att klippa håret, ser så fult ut då man direkt klippt det men jag tycker utväxten blir bra. Just nu har jag okej med hår på huvudet men det är för konstigt...

Musik

Musik är så fantastiskt! Vill ta på musiken, känna på musiken. Musik är en liten dold tidsmaskin som driver en bak i tiden. Tankarna om hur saker och ting var...

Jag ställde ett par frågor åt en kompis idag om hur man tränar sin röst på ett bra sätt, inte bara för att kunna sjunga utan både bli bättre på att prata med rätt tonläge - speciellt då jag varit med om (tror jag fortfarande är med om det) målbrottet.
Han gav mig ett par tips, som lyder så här: Nynna men ta en del pauser och drick vatten (helst lite varmare än rumstempratur). Så om ni hör mig hålla på säga "lalalala" eller "nanananana" så fråga inte...
Det låter jätte logiskt och så enkelt, men det är praktiskt taget omöjligt för mig men för det skall jag inte ge upp, jag tänker försöka och se. Så då är det bara börja nynna försiktigt.

Men musik för mig är en gitarr, elgitarr helst men ackustisk är nästan lika magiskt! Det är så mäktigt att bära en gitarr, kunna hantera den rätt och kunna förstå den. Jag känner mig halvmäktig för jag är inte så lika duktig så som de personer jag känner/kände, de kan spela bra.

Självklart diggar jag alla andra instrument men jag brinner för gitarr. Jag tycker sång är en viktig del, synd att jag inte har den delen... Ibland tycker jag synd om mig själv... Får man inte det? Jag tycker man får det.

Andrea, eller bör jag kalla dig My  Crystal Cummings, jag vill ge dig en kram tills jag inte orkar hålla kvar. Jag kan prata med dig med dåligt humör och du kan få mig glad, ge mig de gamla minnena och så kan vi tjafsa om Natasha Peyre. Vi håller med varandra om att hon är ful men ändå är vi osams om att det hon gör inte är fel. Haha.
Andrea your the best and the strongest girl I have ever met! Stay like that!

Sen om du läser detta, som du lovat som jag är upp till 100% att du inte gör längre, haha. Ja om du gör det, så vill jag bara säga att om, som jag inte heller tror du har, du har skuldkänslor eller dåligt samvete eller vad som helst så kan du glömma dom, eller åtminstonde förstå att det inte är någons fel utan bara att du valde.

Eftertanke...

Jag har tänkt lite... Jag tänker skriva, inte just nu men senare, lite på den här bloggen iallfall. Det är en lättnad att få bort en del onödiga tankar som kan ge en huvudvärk.
Men som sagt inte just nu, skriver då jag mår bättre så ni slipper se en deprimerad blogg. Vem vill läsa det egentligen?

En liten fråga jag har... Det är så att jag ser mig själv som en andra person, kan man det?

Kanske sista orden.

Ville säga ett par saker...

Det är så att jag verkligen inte vet vilka som läser, en del säger väl att de läser men jag tror inte hälften av dom.
Så jag tänkte bara säga att nu, för tillfället, kommer inte det något mer. Jag har "lekt" med tiden nog nu.

För er som inte förstod (alla bloggar och inte bara detta inlägg.):
Var lugna, det är inte meningen att alla ska förstå (tror bara jag förstod egentligen.. men som en person sa; "De förstår på sitt eget sätt"). Sen är det mesta kodat så bara jag förstår...

För er som förstod:
Have fun? Eller något...

Dikterna då?
Dom kommer alltid att finnas i mitt huvud... Jag kanske kan skriva en till just dig, om du bara frågar.

Vad händer nu då?
Någon gång finns det ett slut i berättelsen. Det är inte så att detta är direkt världens bästa blogg. Tvärtom en av de sämsta och tråkigaste... Men iallfall, man går vidare? Livet går vidare...

God will make me happy for ever... They day I can fly is the day the wish will come true.


Sista citaten: "Allt är väl."
Taget från Harry Potter boken, sista meningen.... (Tänker inte avslöja mer, alla har ju inte läst alla böcker!)


eXTReMe Tracker