We are all the same, with a different taste.

Ibland undrar jag om vi människor slösar tid på att vakna varje morgon, gå till skolan - sen efter skolan är det arbete. Alltså ibland är livet ganska meningslöst? Fuck everything...

Varje människa är lycklig med sin omgivning, tycker allt är perfekt då man har allt som behövs. Men så fort man spenderar en dag/natt/stund för sig själv så söker man efter fel, och hittar dem!


Livet, måste ha en mening! Helvetet, är människor "speciella" eller vad? Vad gör vi i jorden... Varför tar människor självmord? Varför finns underhållning? Vi kanske har känslor för att känna oss levande, men varför - VARFÖR är oftast människor så jävla ledsna? Speciellt tonåringar! Finns inga i min närhet som strålar lycka! Antingen är de arga, ledsna eller vad som helst.

Förresten, min kompis trodde jag blev sur för att jag förlora en Fifa match idag, men det han inte vet om att jag började tänka på varför spelar vi? Lixom, vad är poängen med att sitta i ett rum, trycka på några knappar och spela? Vad är det som är så lockande? Okej, vi njuter av det... Men? Bör inte livet vara bättre än datorspel eller tv-spel? Hur gjorde de i förr i tiden? Då dator inte fanns. 80-talet måste ha varit bäst...

Jag vet inte och allt jag kan säga är FUCK EVERYTHING! Jag tänker iallfall göra något i mitt liv, om det så nu kostar mig en miljon så ska jag söka efter lyckan! Oavsett om jag inte vet vad jag söker...

We'll see! If my name was something else, would I be someone else?

Am I that weak?

Såg precis Bolt! Jävligt bra film!'
Bolt lever en dröm, men möter verkligheten och försöker anpassa sig med sin dröm. Det går inte så bra, men han lyckas.

Då undrar jag.. Jag lever verkligheten, om jag börjar försöka leva som mina drömmar, blir jag glad då? Det där kommer jag grubbla på väldigt länge.

Förresten... Bolt (filmen) var ju lite sorglig då det där roliga inte skedde... Men alltså, är det bara jag eller finns det andra som blir gråtfärdiga? Typ en klump i halsen... Jag får nästan kämpa för att inte "gråta"... Kan inte ens föreställa mig om min mamma ska typ fråga mig en sak så ser hon mig gråta medans jag kollar på film, hahaha! Men ärligt, är det bara jag? Är jag en jävla mes eller? Jag tänker iallfall tro att dagens filmer är jävligt bra, eller att jag är svag för drama!

eller... så är det något i mig som mitt liv inte har och vill ha det där...

Iallfall, bolt var bra. Men två andra filmer där jag var uppe vid 75% att gråta på var Seven Pounds (då man verkligen förstår filmen, så tror jag att jag inte är ensam om att hålla på gråta - fick kämpa för att inte.) och Changelin.

Men jag kan säga att jag inte gråtit på länge! Inte bra, antar jag. För då jag kommer gråta, tror jag att det blir en flod...




When you love something, you can feel easier whats right and whats wrong to do, with the one you love.
Happiness and sadness, what do you prefeer? I guess I already know, but you shall not be so sure, life isn't that easy.

We live everyday as if we had thousands of days, but we don't...

Why do we have a hunger for dangerous things?

Hej, såg Twilight idag. Tre st. i bio salen ink. mig! Skönt på ett sätt, jag fick sitta hur jag ville.
Men filmen, var självklart på ett sätt en besvikelse jamfört med boken. Men jag var nöjd av hur de gjorde det. De kunde gjort det bara mer detalijerat, hade ju inte fattat ett skit av filmen om inte jag läst boken.

Edward var inte alls så som jag föreställt mig. Han var inte "perfekt" som i mina tankar..
Förresten, alla som läst boken; vem vill inte bli en vampyr om man blir som boken beskriver vampyrer, enda nackdelen är väl att man inte kan äta mat och njuta...

Men en sak har jag tänkt på, kan man verkligen ge upp allt det där Bella vill ge upp för Edward skull (för kärlekens skull?) - Hur ska jag veta..


Aja, återkommer då det känns för mer skrivande.

If time is the only thing that can heal me, I probably have to wait a long time. If I could live without time, I would do everything I always wanted. What if I never died? What if I had all the time in the world... What if I was special, in your eyes... What if?

Back in Blac.... Nevermind, just back!

Hej. Jag heter Matheus, jag har slutat blogga för ett tag sedan, men nu börjar jag igen! Sakta men säkert...


Det är inte så enkelt att börja blogga igen, då man slutat - och fråga inte varför jag börja...  .... för det ska jag berätta här. (?)

Jo, jag tror att bloggen är känd bland ungdommar för det känns SKÖNT att blogga,  a realse! Okej, jag har min gitarr att spela på då jag behöver terapi, men det jag inte tänk på förut, är att mina tankar, inte stannar i musiken om inte jag spelar in det jag spelar? Men här stannar de! Jag kan läsa allt sen... Aja för att inte bli tråkig så kör jag ...




Jag lever ett säkert liv. Därför blir det ett tråkigt liv! Men då jag får en smäll (inte bokstavligen) av tiden så vaknar jag till och lever. Jag brukar undra om jag är en björn? Jag "sover" vid vintern, och vaknar till liv vid våren-sommaren.

Okej, en snabb sak... Jag brukar skriva personliga meddelanden här i bloggen, det är de som är anledningen till att jag bloggar. Så de kommer alltid!

Fuck it! I'm nobody, and you're somebody? Well, ofcourse... Your eyes telling me that! I hate that I like to look into your eyes!
I'll never admit that you're stronger than me, ever! You're just a girl!

I wonder who I would be without music!

Musik är min drivkraft, min energi, mitt liv!

http://www.youtube.com/matheus222



What I think and what I feel is nothing you care. So don't bother.

I will never bother you
I will never promise to
I will never follow you
I will never bother you

Never say a word again
I will crawl away for good


I will move away from here
You won't be afraid of fear
No thought was put into this
I always knew it would come to this
Things have never been so swell
I have never failed to fail
Pain!!!
Pain!!!
Pain!!!


You know you're right
You know you're right
You know you're right


I'm so warm and calm inside
I no longer have to hide
Lets talk about someone else
Steaming soun begins to melt
Nothing really bothers her
She just wants to love herself


I will move away from here
You won't be afraid of fear
No thought was put into this
I always knew it'd come to this
Things have never been so swell
I have never failed to fail


Pain!!!
Pain!!!
Pain!!!
Pain!!!
Pain!!!


You know you're right (x14)
You know your right (x3)
Pain...


eXTReMe Tracker