Which day do you get every day?

Hej, händer detta dig med?

Du vaknar en dag, känner dig inte så trött och stiger upp ur sängen kvickt. Tar en dusch, kanske inte?

Du är på ganska bra humör, vaknat på "rätt" sida. Men som alla andra, vet du inte vad som väntar din kommande dag.
Du går dit du går varje dag... Där går allt åt helvetet! Ingen verkar vilja hålla med dig, varken det du har att säga eller det som du har på dig. Du undrar om du gör fel? Du vill bara skrika och vända på pusslet. Eller kanske vill du blunda så alla bara försvinner och du slipper tänka på det som stör dig.. Men nej du kan inte blunda, för du bryr dig.. Vad bryr du dig om? En person? En sak? Vad det än är, så påverkar den dig och ditt sätt att tänka..
Du undrar... Blir jag bestraffad? Det känns obehagligt och du väntar... Väntar tills dagen är slut.. Får aldrig veta varför allting gick så snett?


ELLER

Du vaknar en dag, känner dig oehört trött men stiger ändå upp efter en kvarts själv övertalning om att du inte får komma försent till vart du än ska gå den här dagen! Det är iskallt! Du tar en varm dusch, kanske inte?

Vädret ute är inte så trevligt, ganska molning och du skulle hellre vilja vara hemma och sova hela dagen. Du går dit du alltid går! Där verkar allting bara gå så bra! Du får blickar från motsatta könet, du får nickar och vinkningar från samma kön och du får också hälsningar från personer du inte förväntar dig ska hälsa alls. Du tänker; det måste vara något med mitt utseende att göra? Eller?
Du går vidare, och du är på toppen humör! Du är gladare än vad du brukar vara annars! Sen kommer en viss person som är lite viktigare än alla andra, som verkar ta din uppmärksamhet lite mer, just denna stund och du tittar på personen som också tittar tillbaka. Du får en hälsning med ett vackert leende. Vad mer kan du önska dig? Du nöjer dig inte med det, går fram och pratar med personen.. Det går bra och samtalet flyter på. Ni pratar, pratar och pratar. Till slut måste du gå, och tar farväl, men säger det på ett sätt som förklarar att ni kommer ses snart, och du får en kram som adjö.
Du tänker; Livet leker!
Senare på dagen kanske något går snett, men du tänker på det som hänt innan och tänker; Livet leker!
Du behöver inte vänta ut dagen, dagen tar slut utan att du hinner säga godnatt. Du mår bra!

Men tyvärr kan du inte glömma att du också måste vakna för nästa dag som kommer...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
eXTReMe Tracker